Από το 1974

210 3477880

210 3467788

Ωράριο: 08:00-16:00 Δευ-Παρ

Μεγάλη Ποικιλία

Βρείτε ότι χρειάζεστε!
Πάνω από 3000 διαφορετικά καπάκια και στρόφαλα στην ιστοσελίδα μας και περισσότερα από 15000 διαφορετικά έμβολα, μπιέλες , κορμοί, εκκεντροφόροι, κοκκοράκια, ωστήρια, τρόμπες λαδιού, τροχαλίες και κάρτερ διαθέσιμα στην αποθηκη μας.

Είμαστε ειδικοί στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικα κινητήρων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών κινητήρων αυτοκινήτων,ημιφορτηγών και παντός τύπου μηχανημάτων από το 1974.
Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης στο οποίο έχουμε καταχωρημένα λεπτομερή χαρακτηριστικά για οποιοδήποτε ανταλλακτικό έχουμε στην διάθεση μας. Αυτό, μας βοηθάει να παρέχουμε συγκεκριμένες και οργανωμένες πληροφορίες για τα ανταλλακτικά μας στους πελάτες μας.

Ποιοτικός Έλεγχος

Ο ποιοτικός έλεγχος στον οποίο προβαίνουμε, εγγυάται ότι τα ανταλλακτικά μας είναι σωστά και ανακατασκευάσιμα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, δεσμευόμαστε και διαβεβαιώνουμε ότι το ανταλλακτικό που πουλάμε ταιριάζει απόλυτα με το ανταλλακτικό που ψάχνετε. Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών επιτρέπει την συνεχή εξέλιξή μας και βοηθά στο να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε ότι μας ζητήσετε.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣΠερισσότερα

Η επισκευή του κινητήρα σας τώρα γίνεται πιο εύκολη από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε!